Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter

Skal menigheten gjennom Den store trengsel?
02.03.2011

I forbindelse med programserien Du spør, vi svarer kommer det stadig inn spørsmål til Visjon Norge som dere seere lurer på. Et stadig tilbakevendende spørsmål er om menigheten skal gjennom Den store trengsel.

 

– Her har det vært ført mange argumenter både for og imot, sier Geir Jonassen. Han er programleder for serien Vekter, hvor langt på natt? som du har sett på Visjon Norge. Der samtaler han med Oddvar Tegnander om endetiden, og rekkefølgen på de ulike hendelsene blir drøftet i lys av Bibelen.

 

– Det er kjente bibelfortolkere både på den ene og den andre siden i denne saken. Det er sterke indikasjoner på at den første menighet lærte at menigheten ble opprykket før trengselstiden satte inn.

 

Jonassen viser til enkelte vers fra Johannes Åpenbaring.

– I kepittel 9 leser vi om den sjette basun og englene ved Eufrat. Her skildrer Bibelen begivenheter fra den store trengsel. Vers 18 sier: Ved disse plagene ble en tredjedel av menneskene drept, mens vers 20 sier at resten av menneskene, de som ikke ble drept av disse plagene, omvendte seg ikke fra sine henders verk.

 

Dette mener Jonassen er midt i den store trengsel. 

– Hvis menigheten er blant de drepte, blir det ingen å opprykke, og i den andre delen er det vel heller ikke rom for å plassere den!

 

 

 

Lurer du også på noe?

 

De mest aktuelle svarene fra første runde av Du spør, vi svarer finner du her!

 

De neste programmene kommer 10. mars og 5. april.

Her kan du allerede nå sende inn ditt spørsmål:

 

SMS kodeord SPØR til 2131 (Sverige: FRÅGA  til 72777, Danmark: SPØRGE til 1945)

E-mail: spor@visjonnorge.com

Telefon: + 47 32 21 13 13

Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder