Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter

Åpent seminar med Johannes Engeli på FM Bibelskole 3.-5. november

Onsdag: Seminar med Johannes Engeli!
02.11.2010

3.-5. november holder Johannes Engeli seminar på FM Bibelskole. Tema er “Den Hellige Ånd i liv og tjeneste”.

 

Johannes Engeli er en kjent og dyktig bibellærer, som etterhvert er blitt et kjent og kjært ansikt på Visjon Norge. Etter mange år som forstander for ulike menigheter, er dette en mann rik på himmelske erfaringer og mye visdom.

I begynnelse av november kommer han altså til bibelskolen på Visjon Norge. Tema er “Den Hellige Ånd i liv og tjeneste”. Og da kan du være med! 

Dagene starter med bønn klokka 8.30, og undervisningen er fra 9 til 12 hver dag. Fredagen er det bønnekveld i Studio 2 klokka 20 medEngelig som leder. Dette sendes live på Visjon Norge.

Vi tror Engeli har noe å formidle til oss alle. Mange blir berørt av hans tjeneste, og vi håper derfor at du tar turen til FM Bibelskole disse dagene.

Sted er Visjon Gjestegård. Ring for mer informasjon og/eller bestilling av overnatting!

Vel møtt!

Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder