Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter

POPULÆRE: Visjon Norges julekrybber har gått som varmt hvetebrød under teateroppsetningen av «reisen til julestjernen» på Forum Kino.

Julekrybbene går unna på Forum
15.12.2011

 

I disse dager har du mulighet til å få meg deg en dramatisering av «reisen til julestjernen» på Forum Kino. Før og etter forestillingen kan du også sikre deg en flott julekrybbe.

 

Frem til 18. desember serveres «reisen til julestjernen» på Forum Kino.

Forestillingen samler nesten fulle hus hver kveld, og setter folk i den rette julestemningen.

 

Over 50 barn og unge fra teaterskolen er med på prosjektet. De har jobbet hardt gjennom hele høsten for å gjøre reisen til julestjernen så levende som mulig. 

 

Reisen til julestjernen er opprinnelig en norsk spillefilm fra 1976.

 

Vi blir med til et lite kongedømme. På slottet bor den lille kongefamilien med far, mor og datter. Den lille prinsesse Gulltopp forsvinner på selveste julenatten. Hun har gått ut i skogen helt alene for å finne julestjernen, som hun ønsker seg av hele sitt hjerte.

 

Julekrybbene kan kjøpes fra torsdag til søndag.

 

Du har mulighet til å sikre deg en stor eller liten julekrybbe både før og etter "Reisen til Julestjernen". Dette tilbudet gjelder fra torsdag 15. desember, og til og med søndag 18. desember på Forum Kino.

 

Julekrybben er en glimrende gave til familie og venner. Den er med på å fremheve hva julens budskap egentlig handler om.

 

 

For deg som ikke får besøkt forestillingen, så kan julekrybber bestilles på vår Webshop.

 


MANGE BESØKENDE: Reisen til julestjernen samler nesten fulle hus på Forum Kino.
POPULÆRE: Alle julekrybbene er håndlagde i tre, bark og mose. Figurene er håndmalt og laget av en blanding av stein, marmor og plast.Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder