Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter

Dokumentar om nødhjelpsarbeidet på Visjon Norge!
28.06.2011

I dag klokken 13 sender Visjon Norge den første delen av en dokumentar om nødhjelpsarbeidet på kanalen. Serien er kallt "Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen".

 

 

– Det første programmet handler om hva Visjon Norge gjør i Georgia, forteller nødhjelpsgeneral Jon Egil Stavik i Visjon Norge.  

– Vi besøker suppestasjoner som gir mat til barn som har det vanskelig, vi skal til et barnehjem der Visjon Norge har vært med i et tiår, og hjulpet med med både varme og mat til nesten 200 barn. Og vil skal bli kjent med Luka, som takket være Visjon Norge har fått en nødvendig operasjon, og har begynnt å gå igjen!

 

Visjon Norge sender hvert år 35 tonn med klær og nødvendigheter til Georgia. Men det er bare ett av flere land Nødhjelpen engasjerer seg. De andre landene vil også bli presentert i denne serien.

 

Det første programmet går altså tisdag klokken 13. Det vil bli sendt i reprise fredag 1. juli klokken 19.30. Og så vil resten av programmene bli sendt gjennom sommeren og litt ut på høsten. 

 

– Visjon Norge og VBC er tuftet på nettopp dette arbeidet blant de fattige, utslåtte og gatebarn i Øst-Europa. Og det er de trofaste seerne våre som gjør det mulig å hjelpe så mange. Vi er derfor glade for å kunne vise fram hva vi faktisk driver med, slik av de som gir inn til arbeidet kan få en enda større del i dette, avslutter Stavik.

Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder