Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter

Torsdag 31. mars

 

- lørdag 2. april

 

Møter hver kveld 

kl 19.30

 

Evangeliseringsskole

torsdag  kl 12-15

fredag kl 12-15

lørdag 10-13

 

Egen partnersamling

lørdag 2. april kl 17.00

 

Adresse:

Misjonsmarka 12, 4024 Stavanger

 

Vekkelseskonferansen i Stavanger i gang!
28.03.2011

Torsdag 31. mars er dagen for deg som bor i området rundt Stavanger. Da starter Visjon Norges store vekkelseskonferanse i Misjonshøgskolens Aula i oljebyen.

 

– Det blir møter torsdag, fredag og lørdag kveld klokken halv åtte. I tillegg blir det evangeliseringsskole i regi av Gud i din by! hver dag.

 

Det forteller Tore Kransberg i Visjon Norge. Fokuset på menneskers frelse er et av kjennetegene på alt kanalen foretar seg.

– Vi lever og ånder for å se mennesker frelst. Vi bruker en enkel veiledning, slik at hvem som helst kan gå ut og dele evangeliet med folk på gata. Under vekkelseskonferansen blir det evangelisering på gata hver dag. Først møtes vi og går gjennom opplegget sammen, og så går vi rett ut og vinner mennesker for Jesus!

 

Det blir også en egen samling for partnerne i området. Da får du som står med kanalen sjansen til å møte en del av dem du ellers bare ser på skjermen, blant annet Jan og Inger Hanvold.

 

Adresse for dagen er altså Misjonshøgskolens Aula, nærmere bestemt misjonsmarka 12.

 

Vi gleder oss til å se deg!

Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder