Tusenvis av kristne fra hele verden drar til Jerusalem i disse dager for å delta under den store feiringen av Løvhyttefesten. TV Visjon Norge sender direkte fra ICEJs fering i Israel søndag 13. – torsdag 17. oktober.

 

Av Trine Overå Hansen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Broder Yun, bedre kjent som Den himmelske mann, taler under åpningsmøtet – Ørkenfesten i Ein Gedi ved Dødehavet – søndag. Mandag – torsdag blir det Studio Direkte fra Jerusalem med spennende gjester fra kl. 19:30-21:30. Deretter settes det over til festen i Pais Arena, med fantastisk musikk og herlig forkynnelse. Hovedtalere i år er president for ICEJ Jürgen Bühler, den sørafrikanske evangelisten Angus Buchan og apostel Rene Terra Nova fra Brasil.

Disse dagene vil en del av de vanlige programmene på TV Visjon Norge bli forskjøvet eller utgå både på dagtid og kveldstid.

 

La oss ta deg med på din livs reise og du vil få minner for resten av livet! Vi besøker plasser som er kjente fra Bibelen - Israels historie. Vi ønsker å gi deg innblikk i den aktuelle situasjonen - Israels nåtid, men også gi deg et bilde av Israels fremtid, dvs profetiene.

Vi begynner turen ved Middelhavet og reiser så nordover, og bor de neste to nettene ved Genesaretsjøen i Galilea. Jerusalem-marsjen har for mange vært en av turens høydepunkter. Det blir også dagsturer både til Samaria og Dødehavet. 

Du får oppleve godt felleskap med kristne brødre og søstrer. Det blir tid til sol, bading og spennende opplevelser. Våre turer til Løvhyttefesten har blitt veldig populære og vi opplever allerede stor respons fra folk som ønsker å bli med. Gjennom årene har over 1200 personer reist med Visjon Norge til Israel.

Fokus på turen er Løvhyttefesten. Løvhyttefesten feires til minne om israelsfolkets 40-årige vandring i ørkenen. Vær med og oppfyll profetien i Sakarja 14:16 der du kan lese: «Da skal de som er igjen av alle folkeslagene som kom mot Jerusalem, år etter år dra opp for å tilbe kongen, Herren over hærskarene, og for å feire løvhyttefesten.»

Israel venter på deg! 

For brosjyre og mer informasjon kontakt oss tlf 31 21 13 00 eller på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Gi nå!

Med din hjelp kan vi sende TV til hele Skandinavia døgnet rundt - året rundt. Støtter du Visjon Norge er du med på å forandre liv!

Gi din gave

På TV akkurat nå

Vis hele

Lik oss på Facebook

Kontakt oss

mail@visjonnorge.com | Tlf: (+47) 32 21 13 00

Mer 

Følg oss i sosiale medier