Visjon Norge familien

Visjon Norge familien

De fleste som kjenner til eller har hørt om Visjon Norge tenker TV Visjon Norge. Det er også det vi i hovedsak er, men det hører også mer til. 

Da Jan Hanvold fikk visjonen om å starte opp en egen kristen TV-kanal, hadde han allerede i flere år jobbet med nødhjelp til Øst-Europa. Siden 1989 har han drevet VBC-nødhjelp, og visjonen er å spre Guds Ord og gi hjelp i form av mat, klær, medisiner, økonomisk støtte og kristen litteratur til de utslåtte og fattige i Øst-Europa. Dette arbeidet har han også tatt med seg inn i TV Visjon Norge, og hvert år sendes det et titals kontainere til Øst-Europa fra nødhjelpens hovedsentral i Drammen. 

Ikke lenge etter at Visjon Norge gikk på lufta i 2003 ble Visjon Gjestegård en del av vårt omfattende evangeliseringsarbeid. Stedet var opprinnelig skole for vanskeligstilt ungdom, men som idag inneholder, barnehage, fm-bibelskolen og internat for bibelskoleelever, samt flere leiligheter.

- Tidligere benyttet Visjon Norge stedet også som konferansesenter, men mye av denne aktiviteten flyttet til Hallingsskarvet og studio 2 i Drammen.

Hallingskarvet er blant de nyeste tilvekstene i Visjon Norge familien. Stedet tar sikte på å være vertskap for en lang rekke konferanser med kristent fortegn. Visjonen er at stedet skal være til velsignelse for hele Kristi kropp, både til ånd, sjel og kropp.

I tillegg til dette inneholder også Visjon Norge familien egen radiokanal, fadderarbeid, bibelskole, evangeliseringskonseptet Gud i din by, Visjon TV og Webshop, Vision Praise Team og menigheten Visjonskirken. Bruk denne siden og finn ut mer om den store Visjon Norge familien.

Besøk de ulike delene av Visjonsfamilien her: 

VBC Nødhjelp
Gud i din by
Hallingskarvet
Israelkanalen 
fm-bibelskolen
Vision Praise Team
Visjon Gjestegård
Visjon Norges fadderarbeid
Visjonskirken
Visjon radio
Visjon TV og Webshop

 

 
31. juli 2014