Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter

Reklamefrie påskedager
01.04.2010

Vi omgis med reklame på alle kanter, dag ut og dag inn.  Men visste du at det fire dager i året er pålagt TV-kanalene å droppe såkalte kommersielle reklamer? To av disse dagene slår inn i påsken. Langfredag og 1. påskedag vil du således ikke få reklame på TV Visjon Norge. De to andre dagene i året er 1. pinsedag og 1. juledag.

Enkelte ting tas altså fortsatt på alvor når det gjelder respekten for høytidene. Reklamefrie dager er altså ett av tiltakene.

 

Ellers er det som kjent ikke mange ting våre medier omgir seg med i forhold til hva de enkelte høytider betyr. Det fører til et samfunn som gradvis blir mer og mer historieløst.

 

Spørsmål til den såkalte "vanlige mann i gata" om hva påsken og andre høytider faktisk står for, vil gi mange "vet ikke".

 

Mediene flyter over hva slags mat som hører påsken til. Ja, selv radiokanalene har sine egne matprogrammer nå til dags. Ser du ikke maten så kan du i hvert fall høre noen smatte og smake. Hva slags vær vil vi få i påsken, mon tro? Hva slags type lektyre skal vi ta med oss på hytta? Til sistnevnte er svaret ofte enkelt, det må bli krim. For krim hører påsken til. Det lages egne noveller for avisene, det produseres egne TV-serier hvert  eneste år som kun er dedikert påsken. Hvor er det egentlige budskapet, om Jesu død og oppstandelse?

Takk og lov for at vi i hvert fall har to reklamefrie dager i påsken på norske TV-kanaler. Det er da noe. 

Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder