Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter

Programleder Per Helge Grande

11 nye partnere i Lunsj Direkte!
18.11.2010

Torsdag kom det 11 nye partnere i løpert av Lunsj Direkte-sendingen.

 

Det var Per Helge Grande og Heidi Korneliussen som ledet seerne gjennom den to timer lange direktesendingen. Det ble også solgt bilder og andre julegaver til ivrige seere, til inntekt for driften av kanalen.

 

PS: Vi kan legge til antallet partnere denne torsdagen økte til 21 i løpet av Studio Direkte-sendingen på kvelden. Det ble med andre ord en jubeldag.

 

Du som partner er kanskje den viktigste personen i Visjon Norge. Du er gjennom din støtte med å bringe evangeliet inn i alle norske hjem, noe du også vil lønnes rikelig for.

 

Vi gleder oss til å ønske deg også velkommen som partner i dette viktige oppdraget: Å vinne flest mulig mennesker med oss hjem til himmelen!

 

Vi gjør det sammen!

Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder