Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter

STOR RESPONS: Programleder Tore Kransberg gleder seg over den store responsen under bønnekvelden. 

Vellykket bønnekveld på Studio Direkte!
10.11.2011

 

Tore Kransberg kan melde om en særdeles vellykket bønnekveld onsdag 9. november. Responsen fra seerne var enorm, og bønnebegjærene strømmet inn. 

 

 

Visjon Norge har gjennomført bønnekvelder tidligere, men denne gangen har fokuset vært utelukkende «bønn for bønnebegjærene».

 

Tore Kransberg var programleder under denne første bønnekvelden av sitt slag. Med på laget var også Inger Hanvold, Vanja Bakke og Margun Skevik.

 

Når vi står sammen og mobiliserer i bønn er vi veldig sterke.

 

- Vi er jo faktisk Norges største bønnegruppe når vi slår oss sammen med seerne i de tusen hjem. Dette gjør oss veldig sterke, og gjennombruddskraften blir stor, forteller Tore Kransberg.

 

Maria Hallmann var på bønnerommet ved siden av Studio Direkte. Her var hun bønneleder for en gruppe som ba kontinuerlig under hele møtet. Ved jevne mellomrom delte hun også kunnskapsord hun hadde fått. 

 

Helbredelse.

 

Inger Hanvold fikk et kunnskapsord om en person som slet med en svært sterk hodepine. Ikke lenge etter ringte telefonen på callsenteret, en lykkelig person kunne bekrefte at hodepinen var borte. 

 

Fullt trøkk på Callsenteret.

 

Jennifer Di Silva, som jobber på callsenteret, hadde full jobb med å svare alle som ringte inn med bønnebegjær.

 

- Det kom inn utrolig mange bønnebegjær under Studio Direkte, du kan trygt si at vi som var på callsenteret hadde nok å gjøre!

 

Stor respekt for alle bønnebegjærene.

 

- Vi fikk dessverre ikke lest opp alle bønnebegjærene, men alle ble bedt for. Dette er ikke en oppgave vi tar lett på, forteller Tore Kransberg, som har stor respekt for alle behovene som folk kommer med.

 

Etter at Studio Direkte er avsluttet havner alle bønnebegjærene på bønnesenteret. Her blir de bedt for gjentatte ganger i en hel måned. 

 

 

TV-sjef Alf Henning Fredstad jobber med å øke kvaliteten på Studio Direkte.

 

- Vi tenker hele tiden på å bli bedre. Ikke bare TV-teknisk, men også når det gjelder å formidle innholdet på en måte som virker ryddig og planlagt.

Spesielle temaer knyttet til Studio Direkte er en av tingene vi jobber med. Og det kommer mer. Jeg tror våre seere gradvis nå vil oppleve en større bredde, flere reportasjer og intervjuer, og ikke minst ferskere musikkinnspillinger, sier TV-sjef Alf Henning Fredstad.

 

Vi står sammen med deg i bønn, med tro på gjennombrudd og seier!


MYE TRØKK: Jennifer Di Silva hadde sin fulle hyre med å svare på alle telefonene som kom inn på callsenteret.Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder