Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter

"Gledessprederen" sklir utover den blikkstille Oslofjorden. Sjeldent fint vær og sjeldne muligheter for filmopptak utendørs. Steinar Meek er mannskap.

Her seiler siste tilskudd til Kapell-prosjektet
28.09.2011

«Gledessprederen» er det treffende navnet på Kapell-prosjektets siste tilskudd. Båten er nummer 28 i rekken av kapeller.

 

Da de siste opptakene til Visjon Norges nye serie om Kapell-prosjektet ble gjort her om dagen var Oslofjorden blikk stille og temperaturen god. Derfor var det bare å slukke motoren, båten drev ikke nevnverdig, og så gjorde vi intervjuene på dekk.

«Gledessprederen» er ingen veteran på de syv hav. Snarere tvert i mot. Bygget i Åbo i Finland og av nyere dato. En seilbåt i storformat og med plass til nesten 10 personer om det skulle knipe.

«Gledessprederen» har bak seg to somre i evangeliets tjeneste. Nå skal den ligge i Vollen Marina i Asker å hvile seg til mai. Da reiser kaptein Audun Breivik ut igjen med evangeliet. Han håper sesongen varer til og med september.

Skjønt, mannskapet hans, det vil si lettmatros Steinar Meek, hadde håpet at den også kunne vært brukt på vinteren.

Jeg tenker på alle fiskerne på Sunnmøre hvor jeg kommer fra. Fiskere er mange steder og de holder på også om vinteren. Det hadde vært noe, sier Steinar som synes tiden med «Gledessprederen» har vært usedvanlig rik.

«Gledessprederen» er den eneste båten i Bernt Christensen omfattende Kapell-prosjekt.

Det er klart vi må ha båt med i vår samling. Vi må jo ut med evangeliet der folk er, da er båt noe av det mest naturlige. Jesus brukte jo også båt, sier Bernt Christensen.

Kapteinen om bord, Audun Breivik, har lang erfaring med det å spre evangeliet fra båtdekket. Han startet med en ombygd fiskeskøyte, «Kveldssol» het den og hadde sitt utspring i Sarons Dal i Kvinesdal.

Så var det prosjektet med «Elida» som ble rikt, langvarig og kjent. Så dette er en kar med erfaring.

Med opptakene av «Gledessprederen» er siste del av de fem programmene som skal sendes i år, vel i havn. Vi sendte akkurat samme antall i fjor med Kapell-prosjektet.

Årets serie begynner senere i høst.


Kaptein til rors, Audun BreivikOm oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder