Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter

Bernt Christensen på plass i Sjøholt sammen med teamet fra Visjon Norge for produksjon av en ny serie på fem med Kapell-prosjektet.

Nye fem opptak med Bernt og Kapell-prosjektet
16.08.2011

I alt 28 steder i Norge er underlagt Kapell-prosjektet. Visjon Norge besøkte fem av dem i fjor. I år står fem nye for tur. Akkurat i disse dager gjøres opptak i Møre og Romsdal.

 

I Ørskog kommune er Sjøholt tettstedet med ca. 2000 innbyggere. Her har kirken overtatt et tidligere trevarefirma og omgjort det til et hus fullt av aktiviteter, som bruktbutikk, kafè, et sted for barna og ikke minst et eget stille rom - et kapell.

 

Bygget ble overtatt i 2005 og kostet 3,2 millioner kroner. Omtrent halvparten av denne summen er nedbetalt i dag.

Kapellet i Sjøholt er ett av de fem stedene du får stifte bekjentskap med i høstens nye serie om Kapell-prosjektet. De fire andre er Åndalsnes, der kapellet kort og godt er en tidligere jernbanevogn. I tillegg besøker vi Øyer nord for Lillehammer, Fredrikstad og Oslo.

 

- Det er totalt 28 steder med i dette prosjektet nå, sier mannen som holder i tømmene, Bernt Christensen fra Tønsberg.

 

Og det var nettopp i hans hjemby det hele startet i sin tid. Herfra har prosjektet spredt seg ut til forskjellige steder, plassert på de forunderligste områder og blitt synbare både i størrelse og utseende. Dette er et høyst tverrkirkelig prosjekt der folk med forskjellig kristne bakgrunner står bak driften.

 

Prosjektet har støtte fra departementet og er blitt meget populært de steder der det er plassert.

 

I fjor viet Visjon Norge oppmerksomhet til Tønsberg, Arendal, Sandefjord, Asker og Gjøvik i denne sammenheng.

Årets fem programmer er bregnet å starte i slutten av september.

 

Som i fjor er Åsmund Janøy prosjektleder.

Alf Henning Fredstad er programleder.

Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder