Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter

Kjell Elvis er onsdag gjest hos Jan Hanvold på Visjon Norges talkshow Studio Direkte.

 

Foto: elvis.no

"Elvis" på Visjon Norge!
29.03.2011

Onsdag kveld kan du bli bedre kjent med Kjell Elvis. Da er han gjest hos Jan Hanvold på Visjon Norges talkshow Studio Direkte.

 

Elvis Aaron Presly er blitt stående som en bauta i musikkhistorien. Til tross for (eller kanskje på grunn av) et liv preget av fyll og dop, og en sorti i samme stil, er han blitt et symbol på musikken og populærkulturen i en hel tidsperiode. 

 

Men det ikke alle vet, er at Elvis mer enn noe annet likte å synge kristne sanger. I løpet av sin karriere spillte han inn flere titalls gospellåter, og mange mener i ettertid at disse står i en klasse for seg. Ikke bare fordi mange av sangene er kjente klassikere som allerede hadde bevist sin kvalitet, men også fordi Elvis synger disse sangene med en ektefølt inderlighet som få andre.

 

Nå har vår egen Elvis-imitator, Kjell Henning Bjørnstad, tatt for seg noen av disse sangene, og spillt dem inn på et splitter nytt album! På He Touched Me! får vi 13 kjente gospelsanger framført Kjell Elvis´ sedvanlige kvalitet.

 

Kjell Elvis, som han kaller seg, er en av verdens ledende Elvis Tribute Artists, og er kjent for sin slående likhet med «Kongen», både i utseende, stemme og kroppsspråk. Han er også en habil artist i seg selv, med en karisma og tilsedeværelse på scenen som mange kan misunne ham. Men mer enn noe annet er Kjell Elvis en brennende ambassadør for Jesus og evangeliet!

 

– Kjell har stått i en kristen tjeneste i flere år, han.

Det forteller Sten Klevås Olsen på Visjon Norge, som er den som har invitert Kjell Elvis til kanalen.

– Han har brukt mye av sin tid de siste årene til å reise sammen med blant annet Evangeliesenteret. Han har også vært med her på kanalen tidligere.

 

 

Når Kjell kommer til Visjon Norge på onsdag, vil han også være med på Lunsj Direkte. Der er det endog håp om å høre ham synge.

– Ja, vi håper jo å få ham til å synge et par smakebiter fra den nye plata hans, sier Sten. Og legger til:

– Vi selger jo plata hans her på kanalen, så det blir jo en naturlig kobling!

 

 

Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder