Ragnhild leder det nye koretSATSER: Ragnhild Angell skal lede det nye koret til Visjon Norge.

Ragnhild leder det nye koret

Fredag 24. mars er det klart for en debut av de sjeldne: Da skal det nye Visjon Norge-koret i aksjon. Ragnhild Angell (bildet) er for alvor i gang med øvelsene og gleder seg til premieren på selveste 14-årsdagen til Visjon Norge. Rundt regnet 10 menn og kvinner vil utgjøre koret denne dagen. Og det kan tenkes at det blir flere opptredener enn bare denne ene.

Hva koret egentlig skal hete, har vært diskutert. Kor Artig, eller Kor Herlig, er to av alternativene, mest nevnt som en kuriositet basert på Ragnhild Angels opprinnelse fra Meløy kommune i Nordland. Ordspillet med den forestående oppgaven og Ragnhilds hjemsted har ikke vært så lang.

Ordet "kor" på dialekt i Nordland betyr som kjent "hvor", eller "så".  Men inntil videre er arbeidsnavnet: Visjon Norge-koret.

- Du vil få høre sanger som "Salige visshet", "Navnet Jesus" og "Perleporten", sier Ragnhild ivrig.

- Kort sag, det blir klassiske lovsanger som de fleste, eller alle, vl ha hørt tidligere. Jeg jobber også med å få orkester på plass, sier Ragnhild.

Alltid kor for Ragnhild

Hun er en kjent stemme og ansikt på TV Visjon Norge, både som sanger og som en vesentlig brikke i Barne-TV.

- Men dette med kor har ligget meg veldig nær. Jeg har tidligere ledet et kor på åtte personer. Og jeg har selv alltid sunget i kor, sier hun.

I tillegg til all jobbing på Visjon Norge har hun nylig startet i Drammen Gospel Choir (DIGC) og synger blant annet solo der.

Tanken med det nye koret, bestående av kjente og kjære ansikter fra Visjon Norge, er ment å bli permanent, men neppe med så mange som totalt 10 personer.

Stamme på syv personer

- Jeg håper at vi kan være en stamme på syv personer, og at det skal vedvare som et supplement til de andre kreftene vi allerede har på huset, sier Ragnhild.

Til nå er seks øvelser gjennomført. Nå er innspurten i gang. Fredag 24. mars, i forbindelse med Studio Direkte-sendingen, er det premiere.

Denne dagen, 14-årsdagen til Visjon Norge, danner også avslutningen av den pågående bursdags-kampanjen som startet sist onsdag 15. mars. 

 
18. mars 2017