Studio 2 fylles for ny kampanjeNYTT INNRYKK: Studio 2 har ikke mer enn så vidt blitt tømt etter konferansen med Duane Swilley før den åpnes igjen, for en 10 dager lang kampanje-periode.

Studio 2 fylles for ny kampanje

Den kanadiske pastoren John Arnott er gjest i Studio Direkte kommende onsdag 15. mars. Og det skjer i Visjon Norges største "stue", nemlig Studio 2. Onsdagen markerer samtidig åpningen av en ny kampanje-periode som ikke slutter før etter 10 dager, nemlig fredag 24. mars når Visjon Norges er 14 år. Arnott, grunnleggeren av "Catch the Fire", starter kampanje-perioden.

"Cath the Fire" er en verdens-omspennende bevegelse av kirker, også i Oslo, og var tidligere kjent som "Toronto Airport Christian Fellowship".

Ekteparet Carol og John Arnott har vært pastorer i 35 år og har hatt en hel verden som virkefelt. Overalt har de sett og opplevd Guds store gjerninger blant folk.

Møtet med John Arnott er noe du bør få med deg, enten i Studio 2, eller via TV-skjermen fra kl. 20.00.

Trine Overås Hansen, kjent som politiker, programleder på TV Visjon Norge og ansatt i avisen "Norge i dag", kommer også første dag av kampanjeperioden.

Videre ut uken merker vi oss Sølvi og Johannes Engeli på torsdag 16. mars. Ekteparet er veteraner i den kristne bevegelse, men går aldri ut på dato.

Johannes har tidligere ledet egne bønne-programmer fra nettopp Studio 2, direkte på TV Visjon Norge.

Seven-jentene kommer igjen

Vidar Kleppe, en politiker i vinden, kan man kanskje si, kommer også på beøsk torsdag.

Fredag: Seven-jentene! Merk dere dette unge og friske innslaget av syngende jenter. "Seven" har vært et begrep i mange år og fikk i sin tid laget et eget show, nettopp i Studio 2.

DVD-en som ble laget fra showet var, og er, meget populær.

Det er en ny generasjon Seven-jenter som kommer torsdag, men nivået på fremførelsen er neppe dårligere.

Kai Johannessen kommer også fredag.

Alle dager med live-musikk

På lørdag får vi et nytt bekjentskap med Ella Onakoya, Sten Sørensen og Helge Granly. Tora Gisladottir skal synge denne lørdagskvelden.

Samtlige dager er forøvrig satt opp med egen live-musikk i tillegg til det som skal forkynnes.

Det fortsetter i samme spor uken etter. 24. mars har Visjon Norge vært på lufta med egne TV-programmer i 14 år. Det er historisk i norsk media-sammenheng.

 

 
12. mars 2017