Nye programmer med Bill Gaither I SENTRUM: Bill Gaither i sentrum for sin store horde av briljante sangere og musikere. Nå kommer en ny programserie med The Gaither Family.

Nye programmer med Bill Gaither

Bill Gaither og hans venner har i mange år begeistret norske TV-seere med sin sang og opptreden. Mange av dem har også de siste årene vært på besøk her til lands, slik at tilhengerskaren i har fått både se og høre stjernene på nært hold. Fra torsdag 16. mars kommer det nye programmer med Gaithers Family på TV Visjon Norge.

Den amerikanske kulturen står sterkt i Norge, og i mange kristne kretser er vi vant til å ta imot det beste fra amerikanske vekkelsesbevegelser.

Men det spiller også inn at TV-programmene som kommer derfra holder en høy, internasjonal kvalitet. Produksjonene er underlagt det beste som kan oppdrives av mannskap og teknikk.

Og konseptet har tatt ikke bare Norge, men mange plasser i verden, med storm.

Nivået på sangerne og den åndelige delen av programmene er en ting, men floraen av sanger, og kommunikasjonen artistene i mellom, er også elementer som TV-seerne har tatt til seg.

Musikk i mange varianter

The Gaither Vocal Band som en del av konseptet, og har stått i spissen for et bredt spekter av musikk fra lovsang til gospel, til country og bluegrass.

Fra uke 11, altså,  vil TV Visjon Norge sende ukentlig nye programmer fra The Gaither Family!

Sendetider blir inntil videre torsdager kl. 00.00 og kl.11.30, og lørdager kl. 12.30.

Følg med på program-tablået her på web-siden til Visjon Norge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
07. mars 2017