Bibeluker på Visjon GjestegårdLÆRER: Gordon Tobiassen blir en av lærerne på bibelukene som starter på Visjon Gjestegård fra 31. januar.

Bibeluker på Visjon Gjestegård

Du ville kanskje vært en av studentene på Visjon Gjestegård, men fikk det ikke til av forskjellige grunner ved starten i fjor høst. Men nå kommer et flott nyttårs-tilbud til deg, eller andre som bare vil ta noen korte uker og høre lærere av ypperste klasse: Fra 31. januar og de nærmeste to månedene arrangeres egne bibeluker på Visjon Gjestegård.

- Vi har prøvd dette tidligere år, og med god respons, sier rektor Arne Pedersen. - Derfor prøver vi på nytt med dette tilbudet og denne gang er vi tidligere ute med annonseringen enn hva tilfellet har vært før. Det er ingen ulempe, mener rektoren.

De som deltar på bibelukene mikses med de faste studentene. De som er interessert og langveisfra, tilbys opphold på Visjon Gjestegård. Prisen pr.uke er 3000,- kroner.

Lærerkreftene er av beste merke:

Først ute er Rory Kay, amerikaner bosatt i Sverige. Har vært en rekke ganger på TV Visjon Norge.

Ivar Kolstad følger deretter, i flere år økonomisjef på Visjon Norge og et velkjent ansikt fra Callcenteret. Er i dag forkynner på heltid.

Mark Sartin, amerikaner og sterk bønneleder for Norge. Har vært en rekke ganger på Visjon Norge.

Gordon Tobiassen, kjent forkynner, spesielt om det bibelske og profetiske knyttet til Israel. Er nå fullt og helt engasjert i "Ordet og Israel". Er ofte med sine budskap på TV Visjon Norge.

Siste lærer ut er Ella Onakoya.

Aktuell forkynnelse

- Velkommen til bibeluker på vakre Visjon Gjestegård våren 2017, sier rektor Arne Pedersen. - Her vil du få del i aktuell forkynnelse for vår tid!

Foruten de nevnte lærerne vil Pedersen også undervise i vårsemsteret sammen med andre faste lærere som Jan Hanvold og Rudi Wara.

Opphold med full pensjon koster altså 3000,- pr uke

Ring Visjon Gjestegård på telefon 92 67 00 91

--------------------------------------------------------------- 

Lærer-planen er slik:

-----------------------------

31. januar - 3. febraur: Rory Kay

14. februar - 17. februar: Ivar Kolstad

21. februar - 24. februar: Mark Sartin

7. mars - 10. mars: Gordon Tobiassen

21. mars - 24. mars: Ella Onakoya

 
17. januar 2017