– Overlevde hjertestansBILDE: Først ut i årets første Studio Direkte-sending fra Forum Scene i Bergen kommer gjesten Hans Christian Eide.

– Overlevde hjertestans

Han fikk hjertestans og ble erklært død. Men på mirakuløs måte grep Jesus inn med hørbar stemme, reddet hans liv og kalte ham til tjeneste. I årets første Studio Direkte-sending fra Forum Scene møter du Hans Christian Eide, som ble reddet både fysisk og åndelig.

I morgen onsdag får du møte Hans Christian Eide, opprinnelig fra India i det første direktesendte programmet fra Forum Scene i det nye året, med Trine Overå Hansen som programleder. Hans Christian, som nå bor på Os ved Bergen, har et uvanlig sterkt vitnesbyrd. Som liten gutt ble han adoptert av norske foreldre. I ungdommen ble han hektet på rus og kom inn i et tøft og hardt miljø. Det gikk til slutt så galt at hjertet stoppet og han ble fysisk erklært død. Alt håp så ut til å være ute, men Jesus hadde ikke gitt ham opp og kalte på ham med en hørbar stemme. Han ble frelst og satt fri, og i dag er han ivrig på å vitne og få flere med seg til himmelen.

Først ut

– Jeg gleder meg virkelig til denne TV-sendingen, sier Trine Overå. Det er første sending fra Bergen i år, og det skal bli så kjekt å være på luften igjen fra Vestlandets hovedstad. TV-seerne kan glede seg til programmet, og jeg tror det blir veldig bra. Til studio kommer blant annet Hans Christian Eide fra Os, utenfor Bergen, som har et uvanlig sterkt vitnesbyrd, forteller hun. Sendinger fra Forum Scene i Bergen er noe TV Visjon Norge startet med i fjor og har altså nå holdt en liten pause siden desember og starter opp igjen i morgen kveld. – Vi kjører samme dag som sist, altså annenhver onsdag, kan tv-sjef Gawdat Mtrious melde. Neste sending blir den 9. mars. Trine Overå Hansen, som til vanlig er engasjert i avisen Norge Idag, er først ut på Studio Direkte fra Bergen. Utover året vil andre programledere steppe inn. – Vi kan by på flere spennende gjester, så det er bare å slå på kanalen onsdag kveld, avslutter Trine Overå.

Du møter Hans Christian Eide og de andre gjestene fra Forum Scene onsdag 24. februar kl. 20.00 på TV Visjon Norge!

Nettredaksjonen, Visjon Norge
 
17. februar 2016