Maskotten «Linkus» besøker Studio Direkte

Maskotten «Linkus» besøker Studio Direkte

Torsdag 18. februar blir det gjensyn med maskotten «Linkus» på Studio Direkte. Det er «modern» Torunn Haraldsen som da tar med seg «Linkus» og mannen Kjartan Kvalvåg.

Maskotten «Linkus» besøker Studio DirekteBILDE: Linkus er stor og blå og lett og oppdage - Mer om ham finner du på www.superblink.noDet er bare et par måneder siden Torunn var på TV-besøk her i forbindelse med den kristne medieklubben «Superblink», der Torunn har vært redaktør de siste fem årene. Nå kommer hun igjen til Studio Direkte, og hun har med seg Linkus.

Linkus er stor og blå og drar på eventyr og oppdager mye rart. Figuren har fått stor fokus og er blitt et av hovedmomentene på hjemmesiden til Superblink. Klubben er for øvrig 10 år i år og den har nå vel 2 300 medlemmer. Klubben er rettet mot barn i alderen fem til tolv år og er blitt et positivt alternativ på nettet. Medlemmene får tilsendt blad og CD i posten. Torunn har yrkesbakgrunn som skribent, mest i organisasjonsblader samt som forfatter av et par bøker. Hun er medlem av Den norske kirke og Misjonssambandet. 

Følg med på temauke om Barne-TV 15.-22. februar her på TV Visjon Norge – hver dag kl. 20.00.

Nettredaksjonen, Visjon Norge
 
09. februar 2016