Barne-tv-eksperter til Studio Direkte 17. februarBILDE: Jarle Waldemar har mange jern i ilden. I Studio Direkte får du vite om alt han driver med.

Barne-tv-eksperter til Studio Direkte 17. februar

Onsdag 17. februar får kveldsprogrammet Studio Direkte besøk av to som er vel bevandret innen barne-tv og bokskriving, nemlig Jarle Waldemar og Martin Røe. Jarle har holdt på med barneproduksjoner i 14 år, Martin ikke fullt så lenge.

I dag jobber Karina og Jarle Waldermar med en rekke innholdsrike produkter med kristen profil. De har i over 13 år produsert DVD-er, cd-er, barnebibler, bøker, apps lydbøker, Barnas Klubb og barneledermateriell. Jarle står også bak konseptet Jarle-TV.  Han har skrevet i alt 10 barnebøker – den siste er «99 bibelandakter». 

Han reiser også rundt og presenterer evangeliet gjennom sang, trylling og kreativ andakt. Hvert år møter Jarle Waldemar mange tusen barn på sine reiser. Jarle er gift med Karina og sammen har de tre barn på 8, 12 og 13 år. De vet hvor viktig god og riktig formidling er for barn i oppveksten. I tillegg inspirerer og underviser Jarle Waldemar barneledere rundt om i landet. I Studio Direkte 17. februar får du høre mere om hans arbeid rettet mot barn. Mer informasjon finner du på hans hjemmeside.

Hurramegrundt

Martin Røe er bosatt i Mjøndalen. Han begynte med familieserien «Hurramegrundt», som gjevnlig er sendt de siste fem-seks årene på TV Visjon Norge. Han har også vært å se på tv-skjermen i nyere tid i de tradisjonsrike julesendingene her på kanalen. Gjensyn med Hurramegrundt kan du også se på På Sporet Web-TV. Martin har blant annet også lånt stemmer til serien Fakkelbærerne (Torchlighters). Martin har selv en gutt på seks og en jente på ni år, begge to skuespillere i serien «Hurramegrundt».

Følg med på temauke om Barne-TV den 15.-22. februar her på TV Visjon Norge - hver dag kl. 20.00.

Nettredaksjonen, Visjon Norge
 
09. februar 2016