Bursdags-sending med politiker-hilsner og mye attåt
De sto på rekke og rad og gratulerte TV Visjon Norge med 14 år på lufta. Sylvi Listhaug, Knut Arild Hareide og Hans Olav Syversen blant flere. Hilsninger fra profilerte personligheter innledet fredagens bursdags-sending fra Studio 2. I respekt for kanalens eksistens og viktigheten av en kristen TV-kanal. Og siden gikk det slag i slag, direkte på TV.
Les mer
Hvordan er arbeidsdagen til Jan?
Fredag 24. mars er selve dagen for TV Visjon Norges 14 år på lufta. Dagen markeres spesielt i den tradisjonsrike Studio Direkte-sendingen. Sentralt i sendingen står Jan Hanvold, Visjon Norges leder. Når du ser ham i aksjon fra kl. 20.00 skal du vite at dagen hans startet sånn omtrent 14 timer tidligere. I sendingen fredag får du et innblikk i Jans hverdag.
Les mer
Har fått barnehage, mangler lokaler
Koli Puka (bildet), pastor for menigheten "Håp for Shkoder", venter på en ny trailer med nødhjelp fra Visjon Norge. Den er rett rundt hjørnet. Men det er mer å glede seg over, og vente på: Menigheten har fått tilsagn om en fullt møblert barnehage og et barnehjem fra Italia. Det er bare en ulempe: Menigheten mangler penger til lokaliteter for å drive denne type drift.
Les mer
Hvordan møte nye former for ateisme?
Samfunnet er i stadig endring. Også i forhold til hvordan vi ser på Gud og kristen tro. Færre i dag enn for noen tiår tilbake, vil si at de er kristne, eller tror på Gud. Samtidig har det blitt stor åpenhet for å snakke om, og kritisere, kristen tro i det offentlige rom. Hvordan skal vi kristne i dag forstå og møte den nye formen for ateisme som har blomstret opp de siste tiårene?
Les mer

Unni Thorsen runder 25 år i Albania: - Jeg er ikke ferdig!

Hun trodde det skulle bli en kort tur til Albania. Nå har turen vart i 25 år. Unni Thorsen fulgte hjertet sitt og har stått i Herrens tjeneste frem til denne dag. Hun skal markeres spesielt i den lokale menigheten i Shkoder søndag 26. mars. Unnis tjeneste har i mange år også vært en del av nørdhjelps-samarbeidet med Visjon Norge. Hun er 68 år, men er ikke klar for hjemreise.
Les mer

Ragnhild leder det nye koret

Fredag 24. mars er det klart for en debut av de sjeldne: Da skal det nye Visjon Norge-koret i aksjon. Ragnhild Angell (bildet) er for alvor i gang med øvelsene og gleder seg til premieren på selveste 14-årsdagen til Visjon Norge. Rundt regnet 10 menn og kvinner vil utgjøre koret denne dagen. Og det kan tenkes at det blir flere opptredener enn bare denne ene.
Les mer

Kjell Haltorp og Jan Hanvold "deler" påsken på Hallingskarvet

To veteraner i Kristen-Norge skal forkynne Guds ord på samme sted i den forestående påsken. Det skjer på Hallingskarvet Omsorgs- og konferansesenter. Kjell Haltorp og Visjon Norges leder Jan Hanvold (bildet) "deler" møtene på i flotte omgivelser i Sudn-dalen der Hallingskarvet ligger. Vil DU være med på festen så er det bare å melde seg på via telefon: 474 74 120.
Les mer

14 år på lufta, markering til 24. mars

TV Visjon Norge har vært 14 år på lufta. Og det markeres tydelig med lys og moderne design i Studio 2. Jan Hanvold (bildet) ledet det "nye" studio ved kampanjestart onsdag 15. mars. Og det fortsetter på samme måte i dag og helt frem til selve bursdagen, neste fredag 24. mars. Kanadiske John Arnott var gjest og taler første dag, i dag er nye spennende gjester på plass.
Les mer

Partnere kjørte timesvis til møte

Det er et stykke fra Gjøvik til Drammen. Og det kan føles som bortkastet tid, kanskje, å ta en såpass lang biltur når man kan se alt direkte på TV. Men nei, ikke for Grete Aandalen og datteren. (bildet).- Det er spesielt å være til stede og kjenne Guds nærhet, sier Grete. - Det er noe med det å være sammen med "familien". De to anbefaler andre langveisfarende å prøve det samme.
Les mer

Studio 2 fylles for ny kampanje

Den kanadiske pastoren John Arnott er gjest i Studio Direkte kommende onsdag 15. mars. Og det skjer i Visjon Norges største "stue", nemlig Studio 2. Onsdagen markerer samtidig åpningen av en ny kampanje-periode som ikke slutter før etter 10 dager, nemlig fredag 24. mars når Visjon Norges er 14 år. Arnott, grunnleggeren av "Catch the Fire", starter kampanje-perioden.
Les mer

Debuterer som tolk i Studio 2

Du får hilse på et nytt TV-ansikt fra i kveld, torsdag 9. mars. Frem til søndag skal nemlig Tove Solberg operere som tolk for ekteparet Swilley under den annonserte konferansen fra Studio 2. Hun erstatter Veronica Sandaker som denne gang er bortreist. Men det betyr ikke at det er en ung og uerfaren dame som kommer inn. Snarere tvert i mot. I tillegg er Tove buss-sjåfør.
Les mer

Nye programmer med Bill Gaither

Bill Gaither og hans venner har i mange år begeistret norske TV-seere med sin sang og opptreden. Mange av dem har også de siste årene vært på besøk her til lands, slik at tilhengerskaren i har fått både se og høre stjernene på nært hold. Fra torsdag 16. mars kommer det nye programmer med Gaithers Family på TV Visjon Norge.
Les mer

Svenske pinse-leder i fem programmer

Daniel Alm, leder av den svenske pinse-bevegelsen, har vært på Norgesbesøk. Anledningen var å spille inn fem programmer for TV Vision Sverige, søsterkanal til TV Visjon Norge. Opptakene skjedde ved Visjon Norges hovedkvarter i Drammen. Og Daniel Alm var begeistret over de faciliteter som møtte ham - og at han fikk være med på programmene.
Les mer

Veteraner i samtale om Guds ord

Brødrene Josef og David Østby har spilt en ny aktuell TV-serie om kristen tro. Hovedemnet er: Ja til jesus. Dermed følger de to opp en tidligere vellykket serie. Josef og David har levd et langt liv med Vår Herre og har masse erfaring. Dette er veteraner det er verd å lytte til.Programserien er ennå ikke programfestet på TV Visjon Norge.
Les mer

Inge Røysland blir Astris gjest

Inge Røysland, på bildet sammen med Jørn Strand, blir en av gjestene i Studio Direkte torsdag 2. mars. Og det skjer egentlig en dag "før tiden". Fordi normalt har programleder Astri Weber Gellein Laurendz sin sending på fredager, men på grunn av TV-sendinger fra Oslo Symposium blir det en dags forskyvning. Også pastor Shervin Ebrahimian fra Betania Arendal kommer.
Les mer

Gjør som David, og drikker av kilden

Svein Lindset er et kjent ansikt på TV Visjon Norge. For et par uker siden fulgte han Bibelens skrifter da han la seg på alle fire og drakk fra den samme kilden som David. Det var i området der David skar kappen av Saul og du finner historien i 1. Samuels bok 24. Svein Lindset er bønneleder på Visjon Norge og ligger ikke på latsiden i det å stå best mulig rustet i sin tjeneste.
Les mer

Med fokus på familie og ekteskap

Det er klart for konferanse fra Studio 2 i Drammen med ekteparet Deborah og Duane Swilley. De to har prøvd løypene rundt Hallingskarvet Omsorgs-og konferansesenter de siste dagene og i tillegg hatt møter. Fra torsdag 9. mar og frem til og med søndag 12. mars er de klare for en ny konferanse i Drammen. Kveldsmøtene går også direkte på TV.
Les mer

LoveRevival også på TV Visjon Norge

23. mars er det klart for programmet LoveRevival med Jonatan Svensson på TV Visjon Norge. Serien er spilt inn hos Visjon Norge i Drammen og egentlig beregnet for søster-kanalen TV Vision Sverige. Men for at flest mulig i Skandinavia skal få del i denne omfattende serien, vil også TV Visjon Norge sende den. Jonatan Svensson er til daglig pastor i Pingstkyrkan i Uddevalla.
Les mer

Arne Pedersen gir seg som rektor

Arne Pedersen (bildet) har flere oppgaver i Visjon Norges system. En av dem er som rektor for Visjon Bibel- og mediaskole. Det er en stilling han fratrer når skoleåret er slutt 31. mai. Da har han sittet fem år i jobben og mener at en ny leder bør overta for å dra dette viktige arbeidet videre. - Jeg har selv lært veldig mye i disse årene, sier Pedersen.
Les mer

Bønn, sentralt tema i Studio Direkte

Mark Sartin (bildet) blir en av gjestene i mandagens (20. februar) utgave av Studio Direkte. Og da vil det naturlig nok handle mye om bønn. Amerikanske Sartin har et spesielt hjerte for Norge og har vært med en rekke ganger på TV Visjon Norge. Også Jon Steinar Kjøllesdal deltar i kveld, leder av "Et forvandlet Oslo" og medlem av styret i "Bønn for Norge".
Les mer

Lasse fikk et nytt møte med Herren

Lasse Jakobsen (32) fra Sortland så på konferansen med Dionny Baez på TV Visjon Norge og fikk en ekstra hilsen i sitt kristenliv. Det var Baez og hans forkynnelse som sist lørdag var gjenstand for kritisk oppmerksomhet fra TV2. Lasse derimot satt hjemme i Nordland og ble velsignet - av samme mann. Lasse hadde vært frafallen i åtte år da han på ny fikk møte Vår Herre.
Les mer

Morgenmøter med Baez på TV

Husker du Dionny Baez som for første gang besøkte Norge i midten av januar? Hans forkynnelse gav umiddelbart respons hos publikum og Visjon Norges største sal, Studio 2, ble mer og mer full av mennesker ettersom dagene gikk. Baez begeistret, og lovet å komme snart tilbake. Nå får du mer av Baez, møter som ikke er vist på TV Visjon Norge. De vises 25. februar og 1. april.
Les mer

Slik er det "nye" Callcenteret

Februar-innsamlingen er i gang på TV Visjon Norge. Start var mandag 13. februar. Og det har skjdd med en ny vakker bakgrunn i Call-centeret. Inntrykket med "skylines" fra forskjellige byer er byttet ut med en klar norsk profil hentet fra vakre Lofoten. Aksjonens navn er "Del ditt brød" og er hentet fra Forkynneren kapittel 11 og vers 1 i Bibelen.
Les mer

"Veien hjem" - serien i reprise

En ny etterspurt programserie får sin reprise fra torsdag 16. februar. "Veien hjem" er i fem deler og er en samtale-serie med Unni Fredstad som programleder. Unni er også gjest på TV Visjon Norge allerede kommende fredag 10. februar. Da skal det primært handle om den årlige kvinnekonferansen på Hallingskarvet Omsorgs- og konferansesenter 9.-12. mars.
Les mer

Randis nye rolle som programleder

Randi Filtvedt Johansen har fått en ny rolle i livet, rollen som programleder på TV Visjon Norge (bildet). Du vil se det med egne øyne onsdag 8. februar fra kl. 20.00 på Studio Direkte. Randi er tiltenkt rollen EN onsdag i måneden. - Det er med ydmykhet jeg gir meg ut på dette, sier Randi før den store premieren onsdag kveld. Men hun tjuvstartet i forrige uke. Og det gikk veldig bra.
Les mer

Jesusnett om misjon og disippeltrening

Misjon har alltid vært kirkens oppdrag. Mange misjonsorganisasjoner og menigheter i alle deler av verden har tatt Jesu ord på alvor med å gjøre alle folkeslag til disipler ved å døpe dem og lære dem og holde alt det Jesus har befalt oss. Misjon er tema når Jesusnett har ansvaret for Studio Direkte tirsdag 7. februar fra kl. 20 til 22.
Les mer

Israels ambassade stiller mannsterkt

Den israelske ambassaden sender ikke mindre enn 11 representanter til Oslo Symposium. Det kunne lederen av arrangementet, Bjarte Ystebø, fortelle på Studio Direkte tirsdag kveld (28. februar). Hele troppen ledes av Israels ambassadør til Norge, Raphael Schutz. Den israelske ambassadøren har hver gang vært til stede ved Oslo Symposium som i år arrangeres 3. og 4. mars.
Les mer

Bønn og faste får faste uker på VN

Bønn og faste er viktige og kjente handlinger i alle ledd av Visjon Norge. Og det gjennomføres året igjennom, ved behov. Men fra i år er det likevel bestemt at spesielt to uker skal settes av til bønn og faste i organisasjonen: Det gjelder andre uke i januar og første uke i august. - Akkurat DET har aldri vært gjort før, sier bønneleder Svein Lindset som lenge har brent for ordningen.
Les mer

"Skapende tro" vises for 700. gang

Tirsdag 7. februar runder "Skapende tro" program nummer 700. Det opplyser Jan Åge Bråten, programansvarlig på TV Visjon Norge, som har gjort en opptelling så godt det lar seg gjøre. For "Skapende tro" het "Skapende ord" helt i starten og arkiveringen i den første tiden var ikke helt som den er i dag. Men uansett, 700 er et tall å merke seg.
Les mer

Johnsen med de gode nyhetene

Svein Johnsen kommer alltid med gode nyheter. Det vil si evangeliet. Enten det er som programleder for TV Visjon Norge, eller han er Norge rundt i bobil. Men også i egen menighet i Skien er det gode nyheter. Bokstavelig talt: Johnsens siste tiltak er nemlig menigheten "Good News" (Gode nyheter). Du ser det på TV i kveld når Johnsen igjen inntar programleder-rollen.
Les mer

Ble takket fra scenen i Vennesla

Det ble en vellykket konferanse for menn i Vennesla for noen dager siden. Kveldsmøtene gikk direkte på TV Visjon Norge og resten vil bli sendt senere, blant annet lørdag 28. januar. Arrangør av konferansen, "Menn i nettverk", benyttet også anledningen til å takke Visjon Norge og Jan Hanvold. Sistnevnte var ikke til stede, men TV-lederen Gawdat Mtrious (bildet) tok i mot takken.
Les mer

Leif Hetland både i Sverige og Norge

Leif Hetland gjestet Studio Direkte for en tid siden. Men IKKE på direkten. Det rakk han ikke. For når Hetland fra Atlanta, USA, er tilbake i gamlelandet er programmet tett. Noe må gjøres i opptak. Da han var ferdig med Manns-konferansen i Vennesla, ble det gjort studio-opptak for TV Vision Sverige sammen med Jonatan Svensson (bildet). Deretter besøkte han Bønnesenteret i Levanger.
Les mer

Haltorp: - Ett program i måneden

Kjell Haltorp (bildet) er tilbake som programleder for Studio Direkte onsdag 25. januar. Til glede for svært mange. Det blir hans eneste "gjesteopptreden" i årets første måned. Og slik blir det også i februar. Og i mars. Altså en gang i måneden. Den evangeliske bautaen fra Fevik ved Grimstad har nemlig så mye å drive med at han ikke rekker stort mer. Alderen tynger ikke. Haltorp er 77.
Les mer

Guds forvaltere: Tema i Studio Direkte  

Jesusnett er tilbake i Studio Direkte tirsdag 24. januar. Tema for sendingen er "Guds forvaltere". - Bibelen forteller at vi mennesker fikk i oppdrag av Gud å fylle jorden og legge den under oss. Vi er Guds forvaltere. Vi forvalter alt Han har skapt. Det gjelder oss selv, hverandre og det han har gitt hver og en av oss, sier av programleder, Mary Anette Skaaheim.   
Les mer

11 nye - om Apostlenes gjerninger

Apostlenes gjerninger er en omfattende og interessant del av Bibelen. TV Visjon Norge har tidligere vist 15 episoder om temaet. Fra 6. februar kommer de siste 11 episodene. Øyvind Gaarder Andersen og programlederen Geir Jonassen har også hånd om disse episodene. Hver ny episode sendes mandager kl. 19.00 med reprise onsdager kl. 12 og lørdager kl. 14.30..
Les mer

Norea, mer enn radio internasjonalt

Norea radio er en gammel og tradisjonsrik formidler av Guds ord til internasjonalt vanskeligstilte. På nasjons-listen over forfulgte kristene i verden når Norea ut til syv av de 10 som troner øverst på denne dystre statistikken. I dag er Norea noe mer enn radio, også TV-bilder fra organisasjon når ut i verden. Fra lørdag 4. februar er Norea på TV Visjon Norge.
Les mer

Til SD: Thure har mer krutt på lager

Thure Eriksen (bildet) er et kjent ansikt på Studio Direkte. Mandag 23. januar er han tilbake for å fortelle sin sterke historie og sterke vitnesbyrd, i ordets rette forstand. For det meste er stekt med Thure, det oser muskler og maskulinitet av fyren fra Gressvik utenfor Fredrikstad. En annen østfolding kommer også mandag kveld, Maria Groth Skaar, med sin vakre sang.
Les mer

Flyplass kan bli den nye GKS-kirken

Tirsdag 14. februar er Bjørn Tore Friberg en av gjestene i Studio Direkte. Svein Johnsen er programleder. Friberg er leder av Grenland Kristne Senter (GKS) og har selv faste programmer på TV Visjon Norge, altså en såkalt sende-partner på kanalen. Deres lokaler i Skien er blitt for små og nå vil GKS gjerne overta Geiteryggen flyplass som ikke lenger i operativ sivil tjeneste
Les mer

Bibeluker på Visjon Gjestegård

Du ville kanskje vært en av studentene på Visjon Gjestegård, men fikk det ikke til av forskjellige grunner ved starten i fjor høst. Men nå kommer et flott nyttårs-tilbud til deg, eller andre som bare vil ta noen korte uker og høre lærere av ypperste klasse: Fra 31. januar og de nærmeste to månedene arrangeres egne bibeluker på Visjon Gjestegård.
Les mer

Bønn- og fasteuke på Gjestegården

Etter noen mektige møter med Dionny Baez som hovedtaler i Studio 2, rettes nå fokus mot bønn og faste. Hele denne uken, fra mandag 16. januar, er alle hjertelig velkommen til Visjon Gjestegård i Hokksund for å be over en rekke temaer, primært for året 2017. Etter møtene med Baez de fire siste dagene er det ingen grunn til å "hvile på laurbærene".
Les mer

Nye treff for partnere og TV-seere

Arne Pedersen, programleder på TV Visjon Norge og rektor på Bibelskolen, har enda flere jern i ilden. Nå forbereder han møter med TV-seerne i det nye året. Visjon Norge har i flere år hatt såkalte "Partner-treff". Nå er dette navnet forandret til "Seer-treff" og vil omfatte et langt større publikum. Hvor eksakt rutene skal legges er ennå ikke helt på plass, heller ikke datoene.
Les mer

Ni tonn sengetøy til Sarata Galbena

Gunnar Borgersen (bildet) er over seg av begeistring. Her om dagen rullet det inn ni tonn med sengetøy fra Trøndelag til nødhjelpslageret i Drammen. Den store forsendelsen er øremerket det nå så omtalte eldrehjemmet i Sarata Galbena i Moldova. Hele vogntoget skal gjøres komplett med varme klær til de fattige. Leder av eldrehjemmet, Viktor Kulyak, gleder seg.
Les mer

Ekteskaps-erklæringen i reprise

Sykdom gjør at det ikke blir noen direktesending med Jesusnett på Studio Direkte tirsdag 10. januar. I stedet sendes en reprise fra 15. november i fjor med tema "Ekteskapserklæringen". Programmet er svært interessant og kan anbefales på det varmeste. Helge Skaaheim er programleder ved denne anledning.
Les mer

Innvielsen av Filadelfia Kristiansand

Så er det endelig klart: Filadelfia Kristiansand kan begynne en ny epoke i nye, storlagne lokaler. Et prosjekt man har hørt om i lang, lang tid har kommet så langt at det endelig er klart for åpnings-gudstjeneste. Og det er en begivenhet du som TV-seer også skal få være med på. Pastor Wiggo Skagestad (bildet) leder møtet søndag. TV-start kl. 20.00.
Les mer

Partnere i forbønn for de fattige

Et fåtall partnere til Visjon Norge er sterkt til stede under julemarkeringen i Moldova. Ved hver seanse er det norske teamet med på å lede an i forbønnen for de fattige som søker frem til scenekanten når innbydelsen blir gitt. Torsdag 5. januar var intet unntak under markeringen i kulturhuset i Yalovin (bildet). Ute i gangen ventet hundrevis av familiepakker.
Les mer

Manns-konferanse fra Vennesla

Den forestående "Mannskonferansen" i Vennesla vises for fjerde året på rad på TV Visjon Norge. Fra fredag 20. januar til og med søndag 22. januar er det duket for direkte TV-sendinger fra "Nettverk for Menn" sin årlige storsamling i Filadelfia Vennesla.Sendingene fredag og lørdag går direkte på kvelden, søndagens formiddagsmøte sendes samme kveld i opptak.  
Les mer

11 år gammel og scenens midtpunkt

Du la kanskje merke til ham i sendingen fra Kulturpalasset i Chisinau, Moldova 4. januar. I det store antall musikere og sangere var det EN mann som stakk seg ut: 11 år gamle Sevastian håndterte trommene fra sin plass midt på scenen som den reneste veteran. Den skal tidlig krøkes, heter det jo, i Filadelfia-kirken i hovedstaden i Moldova er Sevastian et nytt eksempel på dette.
Les mer

Den store pakke-dugnaden

Det var pakketid på Betania-senteret i Moldova mandag kveld 2. januar. En nøye planlagt dugnad der jule-aksjonen i Norge i desember ble omsatt i lokale varer og mengder. Fra "stasjon" til "stasjon" gikk man, og da en runde var unnagjort, så var EN pakke vel i havn. Blant de som tok sin tørn var Jan Hanvold og to gamle kjenninger, Veronica og mannen Viktor.
Les mer

Betel, et resultat av familie-pakker

Dette er nye Betel (bildet) i byen Yalovin, bare et steinkast fra Betania-senteret i Moldova. Bygget ble ferdigstilt så sent som i september og i vesentlig grad som et resultat av fjorårets pakkeutdeling i byens kulturhus. Interessen var enorm, også i ettertid og det var behov for nytt menighetshus. Torsdag 5. januar er det tid for å dele ut julepakker og forkynne evangeliet på ny i Yalovin.
Les mer

Siste transport til Betania-senteret

For noen dager siden rullet årets siste transport fra nødhjelpslageret i Drammen inn på Betania-senteret i Moldova. Både store og små sto klare til å hjelpe til med å få alle sekker og esker inn i lageret under internat-bygget på eiendommen (bildet). Transporten betyr at fattige familier i løpet av kort tid nå vil få kjærkomne klær i vinterkulda.
Les mer

Baez: Fra Løvhyttefesten til Studio 2 

Torsdag 12. januar til og med søndag 15. januar er det duket for et nytt bekjentskap på TV Visjon Norge. Fra Studio 2 i Drammen møter vi Dionny Baez, sør-amerikaner med base i Philadelphia, USA. For deg som husker tilbake til Løvhyttefesten i Israel i fjor var Baez hovedtaler under første dag av festen, fra det store utendørs-arrangementet i Ein Ghedi-ørkenen.
Les mer

Ny president og ferske rystelser

TV Visjon Norge har på ny ankommet Moldova. Og den første natten ble en smule rystende, det vibrerte såpass at vi trodde det ble bedrevet gravearbeid til en ny undergrunnsbane i området. Men nei, det var mer enn som så, jordskjelv i Romania med en styrke på 5,6 ,satte også sine spor hos oss. Ikke mye, men litt. Ingen skader. Vi sov videre. Og ble klar for første opptaksdag.
Les mer

Et mirakuløst 2017 for Visjon Norge

Jan Hanvold i kjent positur fra Studio 2 (bildet). Nyttårsaften inntar han podiet på nytt når vi avslutter 2016 og ser inn i 2017, det som har fått navnet "Miraklenes år". Det har seg slik at Jan Hanvold hvert år bringer en tittel til de forestående 12 måneder, i 2017 er det intet mindre enn en mirakuløs tid som er i vente.
Les mer

Australsk kristen-TV fra 7. januar

TV Visjon Norge har et stort antall internasjonale produksjoner på sin programoversikt. Flere ganger pr. dag. Uken igjennom. Og fra 7. januar kommer nok et bekjentskap fra det store utland. Da vil TV Visjon Norges seere stifte bekjentskap med sendinger fra en kristen TV-kanal i Australia, nemlig Glory City TV. Et slags australsk svar på vårt eget Studio Direkte, kanskje?
Les mer

Harpespill og vakker sang fra studio

Det er sjelden det er harpespill på TV Visjon Norge. Men tirsdag 27. desember, altså 3. juledag, vil du få vakker sang, og spill på harpe, inn i din stue. Det skjer i juleprogrammet til Mary Anette og Helge Skaaheim. Som vanlig er annen hver tirsdag, så er det Jesusnett som har sitt tradisjonsrike juleprogram denne dagen. I beste Studio Direkte-tid, mellom kl. 20 og 22.
Les mer

Leiv Holstad besøker Astri og Tomm

Astri Weber Gellein Laurendz er blitt godt kjent på TV Visjon Norge. Med sine gode og givende samtaler EN fredag i måneden har hun mange seere. Men denne uken bytter Astri fra fredag til torsdag. Og hun får med seg mannen, Tomm Laurendz, til hjelp. Så torsdag 22. desember mellom kl. 20 og 22 får du ekteparet i fokus med positive og glade gjester. En av dem: Leiv Holstad.
Les mer

Sentralbordet: Åpningstidene nå

Marianne Sandnes (bildet) har for lengst fått julestjerne og levende lys på plass i resepsjonen. Det vidner om høytid også her, det første stedet du passerer når du kommer til Visjon Norges hovedkvarter i Drammen. Men de driftige personene på sentralbordet og i resepsjonen skal også feire jul, derfor vil åpningstidene bli noe forandret fra det vanlige. Legg merke til følgende:
Les mer

Inger og Jan Hanvold ønsker God jul

Inger og Jan Hanvold (bildet) er som vanlig programledere når julaften skal markeres også på TV Visjon Norge. I den vanlige studio Direkte-tiden på kveldstid byr familien Hanvold på seg selv, og sang-kreftene er representert ved Ragnhild Angell og Hans Jacob Bekken. Det har vært et stridt år, men julaften er kvelden for å slappe av og minnes Jesus.
Les mer

Pakke-aksjonen avsluttes fra Studio 1

Desember har vært preget av julepakke-innsamlingen til de fattige i Moldova. Men nå er det slutt. Søndag 18. desember blir siste dag. Arne Pedersen er programleder i Studio 1 (bildet) når folk får en siste sjanse til å ringe inn sine ønsker om å gi. Det totale antall blir fantastisk også i år. Lørdag passerte det 15.000 pakker, fjorårets totale resultat. Det blir altså mer enn det.
Les mer

Lucia-dagen med Jesusnett

Visjon Norge er inne i den siste uken med innsamling av julepakker til Moldova. Men tirsdag 13. desember innleder Jesusnett Studio Direkte, som vanen er annen hver tirsdag. Men på grunn av aksjonen blir det kun en time denne gang, fra kl. 20, med Mary Anette Skaaheim som programleder på selveste Lucia-dagen. Lucia ble forfulgt og døde på grunn av sin tro.
Les mer

Eldresenteret gleder seg til besøk

Viktor Kulyak, leder av Eldresenteret i Sarata Galbena, Moldova (bildet) ser frem til de kommende dager med store samlinger av fattige og forventningsfulle mennesker - og pakke-utdelinger. Eldresenteret er ett av stedene hvor forberedelsene foregår for fullt. Men også kulturhuset, stilt gratis til disposisjon av ordføreren i samme by, vil bli stappfullt av forventningsfulle fattige.
Les mer

Disse gir deg julekonsert fra Østerbo

Østerbo-stevnet er blitt et begrep i Kristen-Norge sommerstid. Men at det svinger på dette stedet ved Halden også i desember vil du få oppleve via TV-skjermen på selveste julaften. Da byr alle de som her er fotografert (bildet) på en julekonsert i alle fasonger og på en scene som for anledningen er nydelig utsmykket. Stedet er Østerbo-hallen, men kirken samme sted.
Les mer

De venter på matpakkene fra Norge

Et fullsatt kulturhus i en middelstor by utenfor hovedstaden i Moldova (bildet). Dette var i fjor og er bare et eksempel på hvordan det vil se ut når matpakker fra Norge skal deles ut over nyttår. Og innsamlingen mot 18.000 pakker totalt sett er i rute. Aksjonen avsluttes 16. desember, så nå gjelder det å være med. Innspurten er i gang. De fattigste av de fattige venter på vår respons.
Les mer

Nyttårs-feiring som vanlig i Studio 2

Også i år skal Visjon Norge ha sin tradisjonelle nyttårsfeiring, først på Visjon Gjestegård i Hokksund og senere på kvelden i Studio 2 i Visjon Norges hovedbase i Drammen. Som vanlig blir det TV sending fra kl. 20.00 og helt til rakettene har sluknet sånn rundt kl. 00.30 i det nye året. Vil du være med, er det på tide å melde seg på. Fristen er 20. desember.
Les mer